Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε χθες η επίδειξη του F-16

 

Ρίγη συγκίνησης και απέραντου θαυμασμού προκάλεσε χθες Δευτέρα, στη 1.30 μετά το μεσημέρι, η εκπληκτική επίδειξη που πραγματοποίησε το F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, της Ομάδας ΖΕΥΣ, που είχε πιλότο τον σνηναγό Γεώργιο Παπαδάκη, Ιπτάμενο της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ”.

Ο σνηναγός Γεώργιος Παπαδάκης, Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ”, που πιλόταρε χθες το F-16

Η περιοχή του Καράβολα αλλά και όλο το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου είχε κατακλυσθεί από κόσμο, που περίμενε το F-16. Το αεροπλάνο έκανε την εμφάνισή του ακριβώς στη 1.30, με τρόπο εντυπωσιακό και άρχισε αμέσως τους ακροβατικούς ελιγμούς, που κυριολεκτικά έκοβαν την ανάσα.

Ο κόσμος το παρακολουθούσε με θαυμασμό και πολλοί δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, σκεπτόμενοι πως η Ελλάδα, όταν έχει τέτοιους πιλότους, δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Υπεύθυνος συντονισμού της εκδήλωσης ήταν ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης ενώ στον Καράβολα βρισκόταν και ο επισμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης ο οποίος ήταν ο πιλότος που συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό του Αγ. Μηνά.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ