Πρωτιά για τα Δημοτικά Σχολεία των Αρχανών σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό

Την πρώτη θέση σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό πήραν συνεργαζόμενα τα δύο δημοτικά σχολεία των Αρχανών.
Το καλό νέο ανακοίνωσε ο Διευθυντής του 2ου  δημοτικού σχολείου Κώστας Παραδεισανός αναφέροντας: “Ένα πολύ όμορφο ταξίδι στο European School Radio και στο Διαγωνισμό «Κάν’ το να Ακουστεί 2021», που έλαβαν μέρος Δημοτικά Σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, έφτασε στο τέλος του με τον πιο αποδοτικό τρόπο.
Τα Δημοτικά Σχολεία των Αρχανών 1ο και 2ο , αφού ένωσαν τις φωνές και την δημιουργικότητά τους, αφήνοντας πίσω το «Εγώ» και αγκαλιάζοντας το «Εμείς», κατάφεραν να βρεθούν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ του Διαγωνισμού φωνάζοντας:
«Μην σπας την Αλυσίδα».
Ένα ραδιοφωνικό μήνυμα που καλεί όλους τους ανθρώπους να γίνουν κρίκοι μιας ανθρώπινης αλυσίδας, που θα κάνει τον κόσμο μας ομορφότερο.
Το μήνυμα της ενότητας, έδωσαν τα δύο Σχολεία στην τηλεοπτική Τελετή Βράβευσης που θα προβληθεί από την ΕΡΤ3 τις επόμενες ημέρες.
Η αντιπροσωπευτική ομάδα, μαθητών – μαθητριών των δύο Σχολείων, των Εκπαιδευτικών Ζαχούλη Ζαχαρία και Τζαγκράκη Ευαγγελίας, παρόντων των Διευθυντών Χαριλάου Καπετανάκη και Κωνσταντίνου Παραδεισανού, ήταν εκεί για να μιλήσει για όλη αυτή την εμπειρία της και να μεταδώσει παντού ότι «ενωμένοι τα καταφέρνουμε καλύτερα»!
Από το ασπρόμαυρο «Εγώ», στο πολύχρωμο «Εμείς», ένα χαμόγελο δρόμος!
Σε αυτό σας καλούμε!!!
Στη χαρούμενη και πολύχρωμη Αλυσίδα του «Εμείς»!
1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Αρχανών
Ιούνιος 2021″
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ