Πρωτειές που κάνουν υπερήφανη όλη την Κρήτη

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν και φέτος υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις από την Κρήτη. Πρόκειται για παιδιά που αφιέρωσαν ατέλειωτες ωρες για διάβασμα και δούλεψαν μεθοδικά, πετυχαίνοντας πρωτειές στις Σχολές που στόχευσαν.

Ας δούμε ενδεικτικά κάποιες τέτοιες περιπτώσεις:

Κορυφαίες επιδόσεις πέτυχε στις φετινές πανελλήνιες  ο Γιάννης Ντουντουνάκης που συγκέντρωσε 19.343 μόρια! Έτσι, με το σπαθι του ανοίγει την πόρτα της Νομικής Σχολής Αθηνών, πραγματοποιώντας τα όνειρά του…

 

Ο Γιώργος Γιαννούλης που εικονίζεται στη φωτογραφία, πέτυχε τον άθλο να συγκεντρώσει 19.275 μόρια, που του επιτρέπουν να πανηγυρίζει από σήμερα την πανηγυρική εισαγωγή του στη σχολή που στόχευσε, τη Νομική Αθηνών.

 

Από το Λύκειο Ν. Αλικαρνασσού αποφοίτησε ο Παναγιώτης Κουρτικάκης, και πέτυχε να συγκεντρώσει 19.114 μόρια, που του επιτρέπουν να διεκδικήσει μια θέση στις κορυφαίες Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, που πάντα τον ενδιέφερε. Διαφορετικά, θα ήθελε να σπουδάσει στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

 

Δικαιολογημένα αισθάνεται ικανοποίηση και υπερηφάνεια η Μαρία Στρατάκη, που αποφοίτησε από το Λύκειο Ν. Αλικαρνασσού, και πέτυχε να συγκεντρώσει 19039 μόρια που τώρα της επιτρέπουν να διεκδικήσει μια θέση σε  στρατιωτικές σχολές.

 

Δυο αδέλφια, ο Μιχάλης και η Μαρία Μπαλτζάκη, που αποφοίτησαν από το Λύκειο Επισκοπής Ηρακλείου, διακρίθηκαν και τα δυο. Ο Μιχάλης στόχευσε προς το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Ηρακλείου, αφού ανέκαθεν είχε αδυναμία στην Πληροφορική. Η Μαρία θέλει να γίνει αστυνομικός ή να φοιτήσει στη Νομική.

 

18750 μόρια πέτυχε να συγκεντρώσει η Αλκμήνη Σαρηγεωργίου, από το 2ο Λύκειο Ηρακλείου, και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση που της αξίζει, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Αθήνας.

 

Δίδυμα αδέλφια ο Γιάννης και ο Γιώργος Ντουντουνάκης, μαθητές του  2ου Λυκείου Χανίων εργάστηκαν πάρα πολύ και σήμερα είδαν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο.

Ο Γιάννης βλέπει πως έχει πλησιάσει πολύ κοντά το στόχο του, που είναι η Νομική Σχολή της Αθήνας.

Με τη σειρά του ο Γιώργος έθεσε ως πρώτη του επιλογή το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Μηχανολόγων Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

 

Μια επίσης αξιόλογη κοπέλα, η Γεωργία Άννα Κακούλη, πέτυχε πολύ σημαντική βαθμολογία, που της επιτρέπει να ελπίζει με αξιώσεις ότι πέτυχε το στόχο της, να περάσει στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Εξαιρετική περίπτωση και αυτή της  Ηλιάννας Μαλανδράκη, από το 2ο Λύκειο Χανίων, που συγκέντρωσε 18.882 μόρια και ετοιμάζεται να κατακτήσει μία θέση στο Νομική Αθηνών.

 

Αξιοζήλευτο αριθμό μορίων συγκέντρωσε και ο Δημήτρης Διακολούκας, που αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Χανίων, και στοχεύει σε μια θέση στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ