Πρόταση καμπάνιας στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

O επικεφαλής της παράταξης Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

Το τελευταίο διάστημα η τοπική αυτοδιοίκηση, επιφορτισμένη εξ ορισμού με την καθημερινότητα των πολιτών, δίνει τη δική της μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Στόχος από την αρχή της περιπέτειας ήταν και παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Καθώς όμως περνάμε στο δεύτερο στάδιο αυξάνεται η ανησυχία για τις οικονομικές εξελίξεις.

Η πρώτη φάση, η αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας στην Κρήτη, στέφθηκε με επιτυχία. Καθώς σταδιακά επανέρχεται η κανονικότητα στις οικονομικές δραστηριότητες, στη δεύτερη αυτή φάση, υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω, δυναμική, ενίσχυση της οικονομίας του νησιού, στην οποία η Περιφέρεια Κρήτης πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Για το λόγο αυτό ζητήσαμε τη σύσκεψη σε επίπεδο επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε μέτρα και δράσεις ουσιαστικής συμβολής της Περιφέρειας στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.

Μεταξύ άλλων, προτείνουμε τη δημιουργία και προώθηση καμπάνιας από πλευράς Περιφέρειας για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και ντόπιων παραγώγων από τους καταναλωτές. Αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια τέτοια καμπάνια θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ακόμα λιθαράκι στήριξης της κρητικής παραγωγής κι επιχειρηματικότητας.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content