Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 66χρονος λυράρης

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την πολύωρη απολογία του, ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και εκπόρνευση ανηλίκου.

Ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας Γιώργος Κοκοσάλης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

Ήταν αναπόδραστα δρομολογημένη η προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου με βάση το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Ο κατηγορούμενος κάποια στιγμή θα βγεί από την φυλακή, ωστόσο η παιδική αγνότητα και η ηθική καθαρότητα του νεαρού χάθηκε δια παντός. Η οικογένεια ευχαριστεί από καρδιάς το σύνολο των εμπλεκόμενων θεσμών που στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών της κι εκφράζει την ευχή το δικό μας παιδί να είναι το τελευταίο θύμα τέτοιου είδους ανεπανάληπτα κι ανεξίτηλα κακοποιητικών συμπεριφορών. Τέλος, ευχαριστεί το σύνολο των ΜΜΕ για την διακριτικότητα που επέδειξαν σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο στα πλαίσια της κλειστής κοινωνίας του Ηρακλείου. Μετά τιμής, οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας”.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 66χρονου Διονύσης Βέρρας ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί του πελάτη του παραμένουν οι ίδιοι, καθώς επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αποδιδόμενα από την κατάθεση του ανηλίκου σε βάρος του και ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. 

“Η κατάθεση του παιδιού” είπε ακόμη ο κ. Βέρρας, “είναι το μόνο που υπάρχει. Δεν υπάρχει άλλο αντικειμενικό εύρημα, ούτε ψηφιακό αποτύπωμα, ούτε τηλεφωνική επαφή αλλά ούτε και άλλη μαρτυρία συγγενή, φίλου ή γείτονα”. Για τον λόγο αυτό – όπως σημείωσε – η κατάθεση του 15χρονου “είναι στον αέρα”. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content