Πολύς κόσμος στην κοπή πίτας του Λ. Αυγενάκη

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε το βράδυ της Παρασκευής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, στο ξενοδοχείο Candia Maris, στην Αμμουδάρα, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργου Καπελλάκη, του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου αλλά και πλήθος στελεχών της ΝΔ και εκπροσώπων φορέων.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Καρκανάκης στον χαιρετισμό του ανέφερε: “Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας. Μέσα από αλλεπάλληλες κρίσεις κρατήσαμε την κοινωνία ενωμένη, επιταχύναμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Μιλώντας ο κ.Πιερρακάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη για τον φίλο του Λευτέρη Αυγενάκη, και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, λέγοντας πως για πρώτη φορά η Ελλάδα μέτρησε αθλητικές εγκαταστάσεις και έβαμε τάξη στον χώρο του Αθλητισμού.

Ο κ.Πιερρακάκης έστειλε επίσης μήνυμα “στον τόπο που γέννησε τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βλέπω πρόσωπα που έχουν άλλη πολιτική καταγωγή αλλά έχουν κοινό στόχο: να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μπροστά. Το 2023 είναι εκλογική χρονιά, το δίλημμα είναι το παρελθόν ή το μέλλον και σε αυτό θα απαντήσουμε”.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρθηκε στα σημαντικά που έγιναν τα τελευταία τριάμιση χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, καλώντας όσους έχουν κοινό όραμα για το μέλλον, να «αφήσουν πίσω ότι έγινε πριν 50,60 ή 100 χρόνια». «Η πολιτική, είπε, πρέπει να αφορά περισσότερο το γιο μου και λιγότερο τον πατέρα μου. Πρέπει να αφορά τον κόσμο που θα μεγαλώσει, τα παιδιά μας που θα μεγαλώσουν και όχι το τι έγινε 50, 60, 100 χρόνια πριν. Πρέπει να εμπνευστούμε από αυτό, αλλά όλους εμάς που μπορεί να μην ξεκινήσαμε από το ίδιο σημείο αλλά πάμε προς το ίδιο σημείο αυτό μας συνδέει. Το ότι θέλουμε μια άλλη Ελλάδα, ότι θέλουμε μια χώρα πρέπει να πας εκεί που της αξίζει».

 

Στην ομιλία του ο Λ.Αυγενάκης, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην, για πρώτη φορά, υποψηφιότητα του Κυριάκου Πιερρακάκη, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να καλέσουν φίλους και γνωστούς τους να στηρίξουν στην κάλπη τον Κ.Πιερρακάκη γιατί “το αξίζει”.

Αναφερόμενος στο σήμερα, ο Λ. Αυγενάκης είπε: “Ζούμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Ο Πρωθυπουργός επικεντρώθηκε στο κέντρο, στον άνθρωπο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε στελέχη της πιο πετυχημένης κυβέρνησης”.

“Θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον τόπο μας, το Ηράκλειο, την Κρήτη, την Ελλάδα”, είπε ο κ.Αυγενάκης, σημειώνοντας πως “τη δουλειά δεν τη φοβόμαστε, από τη δουλειά προερχόμαστε. Δεν κληρονομήσαμε μαγαζί, δουλέψαμε!”

Επεσήμανε τη συνεργασία με φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας ότι «στον αθλητισμό πριν το 2019 δεν υπήρχε έννοια οικογένεια. Η τοξικότητα που προερχόταν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είχε εισχωρήσει μέχρι το μεδούλι σε όλο το αθλητικό στερέωμα, όμως βήμα βήμα καταφέραμε και καλλιεργείται πλέον το πνεύμα της ομοψυχίας» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content