Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κατά της Βίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση κατά της βίας με τίτλο ‘’Ωραία που ‘ναι την αυγή’’ ,την Τετάρτη 12/6 στο πάρκο Μικράς Ασίας. 

Την  ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και το Εργαστήρι-Θεάτρου-Κινηματογράφου-Μουσικής της  Φιλοσοφικής Σχολής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με την 4η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου. Στο όμορφο μικρό παρκάκι Μικράς Ασίας, το κοινό αψήφησε τον καύσωνα και παρακολούθησε το επιλεγμένο υλικό από την πλούσια παράδοση του Αιγίου, το οποίο ερμήνευσαν οι εκλεκτοί σολίστ Φάνης Καρούσος στο σαντούρι, Παναγιώτης Σάκκουλας στο στεριανό λαούτο, Θέμης Πολυζωάκης στο βιολί και Μάλαμα Πατρέλη στο τραγούδι. 

Περισσότεροι από 300 εκπαιδευόμενοι του προγράμματος ¨Η τέχνη της μουσικής στην εκπαίδευση – Μουσική στην κοινότητα¨ , το οποίο υλοποιεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με το Εργαστήρι Θεάτρου-Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Κρήτης, συνόδευσαν επί σκηνής την ορχήστρα. 

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη αλλά και η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου Δωροθέα Βρούχου, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συντελεστές της βραδιάς, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεώργος Αγριμανάκης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γεώργος Τσαγκαράκης.  

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content