Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Νώντας Λαγκωνάκης
Ένας από τους πιο γνωστούς Ομογενείς των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Νώντας Λαγκωνάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του.

Γεννήθηκε στην Πλάτη Λασιθίου από φτωχούς γονείς, που του δίδαξαν από μικρό παιδί την αγάπη προς την πατρίδα. Το 1960 μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε σκληρά και κατόρθωσε να δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία και ένα καλό όνομα. Τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης εδραίωσε αρχικά στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, με την πάροδο του χρόνου όμως επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές.

Ενδιαφερόταν για τους ανθρώπους και πάντα βοηθούσε όποιον ζητούσε τη συμπαράστασή του. Καλός και πιστός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, περιέβαλε με στοργή τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος σπούδαζε στις ΗΠΑ.

Δημιούργησε μια πολύ αξιόλογη οικογένεια, και με τη σύζυγό του Αδαμαντία αξιώθηκαν να αποκτήσουν τρεις κόρες και έναν γιό, και από τα παιδιά του 11 εγγόνια και ένα δισέγγονο.

Η κηδεία του Νώντα Λαγκωνάκη θα τελεστεί αύριο Κυριακή και ώρα 1 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Σγουροκεφάλι. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από της 12 το μεσημέρι.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του, ιδιαίτερα δε στον γαμπρό του Διευθυντή Προγράμματος της Κρήτη TV Γιώργο Καργάκη.

 

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content