Πέθανε ενώ εργαζόταν 62χρονος στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου

Σοκ στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας Ηρακλείου προκάλεσε ο θάνατος, από άγνωστη αιτία, εν ώρα υπηρεσίας 62χρονου συναδέλφου τους σήμερα το πρωί.

Ο 62χρονος, μέλος συνεργείου καθαριότητας, λίγη ώρα αφότου είχε πιάσει δουλειά, βρισκόταν στο νέο κοιμητήριο του Ηρακλείου και άδειαζε καλάθια απορριμμάτων, όταν μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του έπεσε λιπόθυμος. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 62χρονος ήταν ζωντανός, όταν παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μάλιστα υπερδιεγερτικός, σαν να εκδήλωνε επιληπτική κρίση, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Αυτή ήταν η εικόνα που παρουσίαζε και όταν έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά και πριν οι γιατροί μπορέσουν να τον βοηθήσουν, κατέληξε. Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Η Υπηρεσία θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός εξαιρετικού εργαζόμενου. Ενός ανθρώπου που δεν είχε γνωστό πρόβλημα υγείας, πέρα από ένα ορθοπεδικό ζήτημα, για το οποίο είχε πάρει αναρρωτική άδεια πρόσφατα” δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, εκφράζοντας την θλίψη του για το θάνατο του 62χρονου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content