Ομιλία Αρναουτάκη και παρουσίαση υποψηφίων την Κυριακή στα Χανιά

Στην πορεία μετασχηματισμού της Κρήτης και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με ορίζοντα το 2030 οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα τα οποία έχει διεκδικήσει η Περιφέρεια Κρήτης και έχουν δρομολογηθεί, αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», στα Χανιά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Η εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν και οι 28 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Χανίων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 19:30 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης αναμένεται να αναφερθεί στις βασικές προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», για έργα και παρεμβάσεις ανάπτυξης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ενώ παράλληλα θα κάνει και τον απολογισμό των πεπραγμένων των τελευταίων ετών από την Περιφέρεια Κρήτης για τα Χανιά.

Επίσης ο κ. Αρναουτάκης θα τονίσει ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους ο συγκρητισμός για το συμφέρον της Κρήτης θα είναι και για αυτή την πενταετία ο κεντρικός άξονας σε κάθε δράση, και σε κάθε απόφαση και θα αποτελεί παράλληλα  την απάντηση σε τοπικισμούς και άγονες αντιπαραθέσεις.

Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» αναμένεται να αναπτύξει το σχέδιο του για την Κρήτη που περιλαμβάνει έξι στόχους;

–Την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης προς την κυκλική οικονομία. 

–Την αναβάθμιση των παραγωγικών πυλώνων της κρητικής οικονομίας  και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για ποιοτική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

–Την ενθάρρυνση καινοτόμας επιχειρηματικότητας, με τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την αξιοποίηση του περιφερειακού ερευνητικού δυναμικού.

–Την ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της με την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του νησιού και την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

–Την ισορροπία μεταξύ υπαίθρου και αστικού χώρου με οικισμούς ασφαλείς, ανθεκτικούς και βιώσιμους και πόλεις φιλόξενες τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες. 

–Την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης. 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ)

ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΛΟΥΠΑΚΗ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΓΑ

MΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΛΑΝΤΑΣ)

ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ)

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content