Ομιλία Αγιορείτου στην Παναγία Μασταμπά

Το εσπέρας της 2ας Απριλίου 2023, μετά τήν Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Παναγίας Μασταμπά Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Πανοσ. π. Νίκωνος, Δικαίου της Ξενοφωντινής Σκήτης του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, από το Άγιον Όρος.

Ο π. Νίκων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Φίλων του Αγίου Όρους Ηρακλείου και ομίλησε με θέμα, την μετάνοια στη ζωή των Χριστιανών. Η βιωφελής ομιλία του π. Νίκωνος, επίκαιρη και εποικοδομητική, ήλθε να βοηθήσει πνευματικά στον αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής όλους τους ακροατές της.

Ο Σεβασμιώτατος, προ και μετά την ομιλία, ευχαρίστησε τον π. Νίκωνα για τον κόπο της αγάπης του που τον έφερε από το Άγιον Όρος στην Κρήτη, για τον πνευματικό επιστηριγμό των ανθρώπων της Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους, αλλά και σε όσους μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης παρακολούθησαν την ομιλία, καλό υπόλοιπο στο στάδιο των αρετών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής καί καλή Ανάσταση.

                               Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content