Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Τα αποτελέσματα των εκλογών δικαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τη σκληρή δουλειά της τελευταίας τετραετίας. 

Οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία! 

Την ίδια ώρα, ευχαριστώ από καρδιάς τις χιλιάδες Ηρακλειώτισσες και Ηρακλειώτες που ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή στον νομό μας. 

Με την ψήφο τους έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που έγιναν αυτά τα χρόνια!

Ωστόσο, έστειλαν ένα μήνυμα για περισσότερη δουλειά. Να διαβούμε με αποφασιστικότητα στον δρόμο της προόδου και των τολμηρών μεταρρυθμίσεων.

Η εμπιστοσύνη των Ηρακλειωτών στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και σε εμένα προσωπικά που με ανέδειξαν για μια ακόμη φορά πρώτο σε σταυρούς Βουλευτή στο νομό μου αλλά και σε όλη την Κρήτη, με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. 

Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος για την μεγάλη τιμή των συμπατριωτών μου προς το πρόσωπό μου, η οποία συνοδεύεται από την μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. 

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου σε όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές διότι όλοι μαζί, εξασφαλίσαμε ένα ήρεμο κλίμα για τους εκλογείς, όπως αρμόζει σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Συγχαρητήρια και καλή θητεία στον Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη και τον Μάξιμο Σενετάκη και σε όλους όσοι εκλέχτηκαν αλλά και στους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έκαναν».​

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content