Μεγάλο κενό αφήνει η απώλεια του Εμμανουήλ Φαρσάρη

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, που πορεύτηκε πάντα με αξιοπρέπεια, θάρρος και εντιμότητα, ο συνταξιούχος Ηρακλειώτης δικηγόρος Εμμανουήλ Δ. Φαρσάρης, έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Η ευγένειά του ήταν παροιμιώδης. Όπως και η καλοσύνη του. Άριστος νομικός, άνθρωπος και επιστήμονας απολύτου εμπιστοσύνης, ο Εμμανουήλ Φαρσάρης είχε κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό των συναδέλφων του, αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Ενδιαφερόταν για την Ιστορία, τις παραδόσεις και τον αθλητισμό του τόπου και υπηρέτησε τους συμπολίτες του όπως και όσο καλύτερα ήταν δυνατό. Απ’ όπου κι αν πέρασε, σε όσους και όποιους συναναστράφηκε, άφηνε ένα ζωηρό αποτύπωμα της σοβαρής και έντονης προσωπικότητάς του.

Η απώλειά του γεμίζει θλίψη τον ευρύτατο κύκλο των γνωριμιών του και αφήνει ένα σημαντικό και δυσαναπλήρωτο κενό.

Η κηδεία του Εμμανουήλ Φαρσάρη ορίστηκε να γίνει σήμερα Δευτέρα και ώρα 2 μ.μ., από τον ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της πανδημίας.

Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στην απαρηγόρητη σύζυγό του και στη λατρεμένη θυγατέρα του, αγαπητή φίλη και συνάδελφο δημοσιογράφο Ελίνα Φαρσάρη.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ