Μεγάλη συγκίνηση για το θύμα του Εγκέλαδου

Μέσα στο γενικότερο κλίμα ανησυχίας και αγωνίας, η τοπική κοινωνία της περιοχής Αρκαλοχωρίου έχει ιδιαίτερα συγκινηθεί από τον αδόκητο χαμό του 62χρονου Ιάκωβου Τσαγκαράκη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από τη στέγη του ναού του Προφήτη Ηλία.

Τα σωστικά συνεργεία, όπως γράψαμε ήδη, τον απεγκλώβισαν νεκρό από τα συντρίμμια, μετά από πολύωρη επιχείρηση. Μάλιστα, εκεί βρισκόταν και ο γιος του, που είδε τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του και ο οποίος είναι ένας εκ των τραυματιών, καθώς έχει υποστεί κατάγματα.

Ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ασχολούνταν με τον αθλητισμό, καθώς είχε υπάρξει ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας στην ομάδα της Άνω Βιάννου.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ εργατικός. Τέλειος! Και σύζυγος και στα παιδιά και στην οικογένειά μας σε όλους… » λέει κλαίγοντας η αδερφή του.

 

nekros-kriti
Στο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται ένας πολυτραυματίας κι άλλοι δύο με κατάγματα. Οι υπόλοιποι οκτώ τραυματίες βρίσκονται σε Κέντρο Υγείας και υποβάλλονται σε εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάστασή τους και να κριθεί αν χρειαστεί να διακομισθούν σε νοσοκομείο.

 

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content