Με επιτυχία η χθεσινή συνεστίαση της τοπικής ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις “Αναδρομές” το βράδυ της Τετάρτης η ετήσια συνεστίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, υποψήφιοι βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Σταϊκούρας με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ/ΝΔ Βαγγ. Καρκανάκη

 

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας είπε μεταξύ άλλων:

“Είναι γεγονός ότι είναι η τρίτη επίσκεψη στο Ηράκλειο το τελευταίο 4μηνο. Και έχω την ευκαιρία να αξιολογηθώ, να αξιολογηθούμε για τα πεπραγμένα μας όχι μόνο της τετραετίας, αλλά και των τελευταίων λίγων μηνών, γιατί υπήρχαν δεσμεύσεις τις οποίες υλοποιούμε. Να δούμε που βρισκόμαστε, να κάνουμε μια αποτίμηση της τρέχουσας κατάστασης της οικονομίας αλλά και των προοπτικών και σιγά- σιγά να ξεδιπλώνουμε το σχέδιο για την επόμενη τετραετία θέτοντας τα ξεκάθαρα διλήμματα για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Είναι συνεπώς γεγονός, ότι από κοινού, πολίτες και  πολιτεία τα έχουμε καταφέρει τουλάχιστον ικανοποιητικά την τελευταία τετραετία. Εμείς ως κυβέρνηση ότι είπαμε το κάναμε. Μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Ταυτόχρονα, στηρίξαμε γενναία και αποτελεσματικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να ξεπεράσουν με τις ελάχιστες οικονομικές απώλειες όλες αυτές τις εξωγενείς κρίσεις.”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content