Με διευρυμένη σύνθεση συνεδρίασε η ΔΕΕΠ/ΝΔ

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/12/22,  η τακτική συνεδρίαση την Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ηρακλείου της Ν.Δ. σε διευρυμένη σύνθεση και συμμετοχή μελών της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου. 

Στην συνεδρίαση παρέστησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη και ο βουλευτής Ηρακλείου Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης. 

Στην συνεδρίαση έγινε παρουσίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και των 8 τοπικών Δημοτικών συμβουλίων της Οργάνωσης. 

Από όλους τους παρισταμένους τονίστηκε η διαχρονική συνεισφορά των Νεολαίων του κόμματος μας στην διάδοση των αρχών και αξιών της παράταξης και των ιδεών του φιλελευθερισμού. Η ιστορική σημασία δηλαδή της πολιτικής δράσης της Νεολαίας στη διαμόρφωση, τελικά, ολόκληρης της κοινωνίας.

Όπως δε τόνισε ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε. Ηρακλείου της ΟΝΝΕΔ κ.Μιχάλης Βιδάκης στην ομιλία του, απαιτείται αφοσίωση, ενεργή συμμετοχή και στενή συνεργασία όλων με κύριο και άμεσο στόχο την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2023.

Για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της χώρας με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ για το μέλλον και την νέα γενιά της Πατρίδας μας.       

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content