Μαν. Γιαννακάκης: Είμαι παππούς και πατέρας μαζί

Όπως είναι γνωστό, την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής του πήρε ο Μανώλης Γιαννακάκης, ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στον Γεροπόταμο στην Κρήτη, μαζί με τη σύζυγό, τη μητέρα της και την αδερφή της.

“Είμαι παππούς και πατέρας μαζί, για να μεγαλώσουμε το μικρό όσο μπορούμε. Και όση δύναμη μας έχει απομείνει θα τη ρίξουμε στο παιδί, σαν να αρχίζουμε τη ζωή μας από την αρχή”, είπε συγκινημένος ο πατέρας του 29χρονου, μιλώντας στο STAR.

 

“Δεν μπορώ να το περιγράψω. Από τριών μηνών είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εμένα. Πήγαινα καμιά φορά στο σπίτι και μου έλεγε η νύφη μου δεν θέλω να στο φέρω να το δεις γιατί δεν θα κοιμάται μετά. Από τις φωτογραφίες θα μάθει για τους γονείς της, από τι άλλο; Δεν έζησε τίποτα. Μου δίνει και η μικρή μια ώθηση και παλεύω, σφίγγομαι μέσα μου για τη μικρή, αλλά δεν παύει να έχασα το παιδί μου, τώρα τη δύναμη που τη βρίσκω, δεν ξέρω” ανέφερε και πρόσθεσε:

“Ούτε σήμανση υπήρχε να πει ότι είχε ποτάμι εκεί, ταμπέλες, ούτε τίποτα. Ούτε φωτισμός. Τα παιδιά πήγαν κατευθείαν στο θάνατο”.

 

enikos.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ