Κρητικές γεύσεις …. με τη βούλα ξανά στο εστιατόριο του Μαρίνα

Επαναπιστοποίηση με το σήμα της Κρητικής κουζίνας στο εμβληματικό εστιατόριο καφέ - εστιατόριο του Δήμου Ηρακλείου και ξεκίνημα για Κρητικό δεκατιανό
Γεύσεις που αναδεικνύουν την Κρήτη και τον διατροφικό πολιτισμό της ,  με προϊόντα από τον τόπο μας σε δημιουργίες που εκπλήσσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι  πελάτες  του εμβληματικού καφέ –εστιατορίου «Μαρίνα» στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σήμερα σε μια μικρή και σεμνή τελετή το εστιατόριο του Μαρίνα επαναπιστοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με το σήμα ποιότητας Κρητικής Κουζίνας, συνεχίζοντας να προσφέρει για άλλη μια φορά εξαιρετικής  ποιότητας πιάτα σε προσιτές τιμές.

Από την πλευρά της Αγροτοδιατροφικής Κρήτης που απένειμε το σήμα παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος της Σταύρος Τζεδάκης και από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλλα Αρχοντάκη και ο Διευθυντής Επισιτισμού της ΔΕΠΑΝΑΛ Μιχάλης Ριζικιανάκης.

Ο Σταύρος Τζεδάκης από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίηση της Αγροτοδιατροφικής για την επικοδομητική συνεργασία που έχει ξεκινήσει με το Δήμο Ηρακλείου και θα έχει συνέχεια με το Κρητικό δεκατιανό που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.  Σύμφωνα με τον ίδιο με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται η Κρητική γαστρονομία η οποία αποτελεί έναν εξαιρετικό πρεσβευτή του τόπου μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο Κρητικό δεκατιανό αναφέρθηκε και η Στέλλα Αρχοντάκη ανακοινώνοντας ότι θα προφέρεται σύντομα  και στα υπόλοιπα καταστήματα που διαχειρίζεται η ΔΕΠΑΝΑΛ.  Για την επαναπιστοποίηση του «Μαρίνα» η κ.Αρχοντάκη τόνισε ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία δίνεται η ευκαιρία στην ανάδειξη των ντόπιων προιόντων και παραγωγών ενώ στόχος της ΔΕΠΑΝΑΛ είναι να προσφέρει στους καταναλωτές καλή ποιότητα  σε καλές τιμές.

Από την πλευρά ο Μιχάλης Ριζικιανάκης τόνισε ότι από την ΔΕΠΑΝΑΛ δίνεται βάρος στα ντόπια προιόντα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία μάλιστα θα διευρυνθούν και θα εμπλουτιστούν με το Κρητικό δεκατιανό.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content