Κρατείται ο 52χρονος που έδειρε παιδιά, σύζυγο και τους γείτονες!

Επιτέθηκε και στους αστυνομικούς - Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη είχε και συνέχεια


Προθεσμία για να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοικογενειακής βίας, την πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και την αντίσταση κατά της αρχής.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα συμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γείτονα, που -στην προσπάθειά του να προστατέψει την 15χρονη από την επίθεση που δέχονταν από τον πατέρα της, δέχθηκε και ο ίδιος χτυπήματα.

Η υπόθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Μετά τη σύλληψή του ο 52χρονος επιτέθηκε και στον γαμπρό του γείτονα. Όταν οι αστυνομικοί επεχείρησαν να τον προστατέψουν τον άνθρωπο, δέχθηκαν και οι ίδιοι επίθεση.

Τα παιδιά είναι σε κατάσταση απόλυτου τρόμου, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος.

Τα θύματα της επίθεσης -αστυνομικοί και πολίτες- θα εξεταστούν στη 1 αύριο το μεσημέρι από τον ιατροδικαστή, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αφού όπως δηλώνουν, πρόκειται για έναν εξαιρετικά βίαιο και επιθετικό άνθρωπο.

15χρονη: «Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν»

Την ίδια ώρα, η 15χρονη μίλησε στον Alpha για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια: «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω…. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα…».

«Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα», πρόσθεσε η κοπέλα.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content