ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ  ΤΟΥ  ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Πλήθος κόσμου, μέλη, λογιστές – φοροτεχνικοί, φίλοι του τμήματος και εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : 

Οι Βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Σενετάκης Μάξιμος και Λογιάδης Γιώργος, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μπαριτάκης Παύλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζεδάκης Σταύρος, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μποκέας Μενέλαος, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Ηρακλείου κ.κ. Βαρδαβάς Κώστας, Καναβάκη Μαρία και Σισαμάκης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Μαλεβιζίου κ. Φασουλάκης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δ. Αρχανών-Αστερουσίων κ. Πολιτάκης Μάνθος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Βαμβακάς Λάμπρος, Φασουλάκης Κώστας και Χρονάκης Νίκος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης Μανόλης, ο Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης κ. Ταβερναράκης Γιώργος, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπ. Συλλόγων Κρήτης κ. Κουμαντάκης Μανόλης, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς Στέλιος, ο Γ. Γραμματέας ΠΟΦΕΕ και Πρόεδρος ΕΦΕΗ κ. Χριστοφοράκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος καθώς και η Πρόεδρος Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου κ. Αντωνακάκη Μαρία.

Ο Πρόεδρος κ. Οικονομάκης Άκης στον χαιρετισμό του αφού μετέφερε τις ευχές από το Δ.Σ., τόνισε τον σημαντικό ρόλο των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσε το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και τη συμβολή τους στην κοινωνική συνοχή.

Στη συνέχεια κάλεσε τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία για την ανάδειξη ζητημάτων και θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Τέλος ευχαρίστησε τους δωροθέτες – χορηγούς της εκδήλωσης : Paralos Hospitality Α.Ε. του Ομίλου Κ.Μπαντουβάς, Αρτοποιείο Σαριδάκης και Duende Crafts.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content