Επιθεώρηση στα έργα του Κλειστού Ν. Αλικαρνασσού


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού “Μελίνα Μερκούρη”, όπου επιθεώρησε μαζί με τη διοίκηση του Ηροδότου τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης των 4 αποδυτηρίων και των γραφείων στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ομάδας, που υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το έργο ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και όπως δήλωσε ο Υφυπουργός “εξασφαλίζουμε ποιοτικές συνθήκες άθλησης για την τοπική κοινωνία, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων συμπολιτών μας σε όλα τα αθλήματα”!

 

Μετά την επίσκεψη,  ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

Μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας του Ηροδότου Γιάννη Πρωτογεράκη, τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Γιάννη Λαδουκάκη και στελέχη της διοίκησης της ομάδας, επιθεωρήσαμε τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης των 4 αποδυτηρίων και των γραφείων στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ομάδας, που υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού!

Εντός του επόμενου μήνα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση θα διαθέτει χώρους σύγχρονους, λειτουργικούς, καλαίσθητους και φιλόξενους για τους εκατοντάδες αθλούμενους της περιοχής.
Επιπλέον, υπάρχει μέριμνα και για ΑΜΕΑ, με τη δημιουργία κατάλληλων χώρων WC.

Λειτουργούμε με άμεσα αντανακλαστικά για την εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών άθλησης για την τοπική κοινωνία, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων συμπολιτών μας σε όλα τα αθλήματα!​

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content