Επίσκεψη της ΔΕΕΠ/ΝΔ στην 7η ΥΠΕ

 Επίσκεψη στην έδρα της 7ης Υ.Π.Ε., πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ.Καρκανάκης Ευάγγελος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ.Γιαννουλάκη Κώστα και τις κυρίες Σταυριανάκη Άννα και Αντωνακάκη Μαρία, Υπέυθυνη και Αναπλ.Υπέυθυνη αντίστοιχα του Τομέα Υγείας της ΔΕΕΠ (Νο.Δ.Ε) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συγχαρούν τον νέο Διοικητή κ. Παπαβασιλείου Νεκτάριο και να του ευχηθούν καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Παρουσία και του Υποδιοικητή κ.Αγαπίου Δημήτρη, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα και να ανταλλαχτούν απόψεις, που αφορούν  στην πληρέστερη και αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

Όπως τονίστηκε, η προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του υγειονομικού συστήματος, σε όλα τα επίπεδα φροντίδας (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, τριτοβάθμια) είναι μια συνεχής και δυναμική διαδικασία.

Απαιτεί ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους (φορείς και πρόσωπα) και ιδιαίτερα βεβαίως με το Υπουργείο Υγείας, για το συντονισμό και την εφαρμογή των πολιτικών κατευθύνσεων του.

Στόχος η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον πολίτη ο οποίος είναι και ο τελικός και αντικειμενικός κριτής της κάθε προσπάθειας όλων μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content