Ξεκινούν δηλώσεις ιδιοκτησίας κτηματολογίου στους δήμους Ηρακλείου, Χερσονήσου, Μαλεβιζίου

Από σήμερα Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, ξεκινά η υποβολή και συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Κτηματολόγιο και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που δεν έχουν ακόμη κτηματογραφηθεί. Η διαδικασία θα διαρκέσει έξι μήνες

Πρόκειται για τα περιοχές των δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, που αντιστοιχούν στο 40% της Περιφερειακής Ενότητας και αφορούν σε 700.000 ιδιοκτησιακά δικαιώματα. Στο υπόλοιπο 60% η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό που ανέρχεται στο 81%.

Όπως είναι γνωστό, ήδη από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας στους Δήμους Χανίων, Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου –Σελίνου, Πλατανιά και Κισσάμου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2022 για τους μόνιμους κατοίκους και στις 18 Απριλίου 2022 για όσους κατοικούν στο εξωτερικό.

Παράταση ως τις 30 Δεκεμβρίου έχει δοθεί στην υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας για την περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς παρατηρήθηκε μικρή ανταπόκριση από τους πολίτες.

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content