ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΑΚ

ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΑΠΟ ΩΡΑ 22.00 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΩΣ ΩΡΑ 06.00 ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022. 

 

Ολοκληρώθηκε ακριβόχρονα, η ασφαλτόστρωση στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ., από τον κόμβο Παπαναστασίου έως και τα επόμενα 1500 μέτρα, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Ρέθυμνο.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, άλλαξε η σήμανση της πορείας των οχημάτων, προκειμένου να αποκλειστεί η δεξιά και η βοηθητική λωρίδα κυκλοφορίας (Λ.Ε.Α.) του ίδιου τμήματος επί του ΒΟΑΚ. 

Σκοπός, η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στις λωρίδες αυτές, κατά μήκος των πρώτων 1500 μέτρων του συνολικού έργου, που σε πρώτη φάση θα φθάσει έως τον κόμβο Γιοφύρου και έπειτα ως τα Λινοπεράματα.  

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Τροχαία, εποπτεύουν και  ρυθμίζουν την αυξημένη κίνηση στην περιοχή, προκειμένου να διευκολύνουν, όσο γίνεται, την κυκλοφορία, ιδίως στις ώρες αιχμής.

Είναι δικαιολογημένη, όσο και αναπόφευκτη, η διαμαρτυρία των πολιτών για το εξελισσόμενο έργο, λόγω των δυσχερειών από τον περιορισμό της κίνησης του ΒΟΑΚ, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ορθή εκτέλεση του έργου, επιβάλλει την διακοπή της κυκλοφορίας στον κόμβο της Παπαναστασίου, προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί το σημείο εκείνο, σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας. 

Ανακοινώνουμε, ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο Παπαναστασίου, θα εκτελεστούν  με νυκτερινή βάρδια των εργαζομένων, από ώρα 22.00 της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου έως  ώρα 06.00 του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου. 

Τούτο, κατ΄ εξαίρεση της σύμβασης και προκειμένου η όχληση των οδηγών και των χρηστών της οδού, να είναι όσο δυνατόν μικρότερη.  

Η είσοδος και έξοδος  στον ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, κατά τις παραπάνω νυκτερινές ώρες, μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, θα γίνεται από τους κόμβους Αλικαρνασσού και Γιοφύρου. 

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών. Απολογούμαστε για τις δυσχέρειες που προκύπτουν στην καθημερινότητά τους, από την εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου. Υποχρέωσή μας οι γρήγοροι ρυθμοί. 

Ηράκλειο, 7 Οκτωβρίου 2022.

Νίκος Κ. Σκουλάς. 

Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας  Κρήτης. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content