Αντωνακάκης: Μία λάθος απόφαση του ΟΛΗ σε λάθος χρόνο


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου  στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου πήρε μία καταρχάς θετική απόφαση για τα τέλη ελλιμενισμού αναβάλλοντας μία προηγούμενη ανεξήγητη απόφασή του να προχωρήσει φέτος σε αυξήσεις του κόστους ελλιμενισμού και να μειώσει το ποσοστό έκπτωσης έγκαιρης πληρωμής, όπως επισημαίνει ο πρωην Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νικος Αντωνακάκης, τονιζοντας:
Μία λάθος απόφαση, σε λάθος χρόνο.
Μία απόφαση που ερχόταν σε πλήρη αντιδιαστολή με αυτά που βιώνει σήμερα η κοινωνία, οι επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά.
Μία απόφαση που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να μειώσει ή και να εκμηδενίσει την επιβάρυνση από τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και των καυσίμων που πλήττουν όλη την ελληνική κοινωνία.
Μία λάθος απόφαση που από την πρώτη στιγμή μας βρήκε αντίθετους. Και προσπαθήσαμε με στοχευμένες παρεμβάσεις στην διοίκηση να διορθωθεί, να αλλάξει, να ακυρωθεί.
Η σημερινή απόφαση του ΟΛΗ για παράταση της προθεσμίας εξόφλησης των τελών ελλιμενισμού μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και η έναρξη διαλόγου με τους φορείς και τους χρήστες του Ενετικού Λιμένα είναι ασφαλώς προς τη σωστή κατεύθυνση και την χαιρετίζουμε.
Και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από γόνιμο διάλογο θα οδηγηθούμε σε ένα ορθολογικό και δίκαιο σύστημα επιβολή τελών ελλιμενισμού που θα λαμβάνει υπόψη του τις σημερινές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας λόγω των αυξήσεων.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content