Αντικατάσταση υδρομέτρων με νέα ψηφιακής τεχνολογίας

Ξεκίνησε από την ΔΕΥΑΗ η αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με ψηφιακά ,νέας τεχνολογίας, τα οποία θα καταγράφουν την κατανάλωση του νερού ψηφιακά  . Τα νέα υδρόμετρα τοποθετούνται ήδη στην περιοχή των Βασιλειών και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Συνολικά προβλέπεται  η τοποθέτηση 22 χιλιάδων υγρομέτρων.

Το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη , τον Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Μανόλη Κοσμαδάκη και την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Πόπη Τζαβλάκη, επισκέφθηκαν τα σημεία όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων .

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου σημείωσε :«Με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων ψηφιακής τεχνολογίας ,θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης των λογαριασμών του νερού χωρίς καθυστερήσεις αλλά και με αξιοπιστία αφού οι μετρήσεις θα γίνονται πλέον με ακρίβεια. Βρεθήκαμε σήμερα στις Βασιλειές απ’ όπου και ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων καθώς είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με διογκωμένους λογαριασμούς νερού στην περιοχή, ζήτημα που πιστεύω ότι με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων επιλύουμε οριστικά».

Νωρίτερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε ένα από τα μέτωπα όπου εκτελείται το έργο αντικατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης και Ομβρίων  και συγκεκριμένα στο Κορακοβούνι όπου διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content