Ανοίγει το 5άστερο του ομίλου της Μαρίτας Καράτζη στον Καρτερό

Τις πύλες του ανοίγει τον Ιούνιο το ανακαινισμένο 5άστερο ξενοδοχείο Sentido Unique Blue Resort στον Καρτερό, του ομίλου της Μαρίτας Καράτζη που εξαγοράστηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο των 119 δωματίων που είναι παραθαλάσσιο και βρίσκεται σε εξαιρετική θέση με θέα το Κρητικό πέλαγος και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακαίνισης του.

Με αέρα κομψότητας και ηρεμίας με ξεχωριστές γαστρονομικές επιλογές και εξατομικευμένες υπηρεσίες το ξενοδοχείο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του.

Όπως είχε δηλώσει κατά την εξαγορά του ξενοδοχείου η κυρία Μαρίτα Καράτζη, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της CIG Hellas:«Η επένδυση στο Sentido Unique Blue Resort σηματοδοτεί για τον Όμιλό μας την πρώτη από μια σειρά στρατηγικών κινήσεων στον τομέα του τουρισμού. Εξετάζουμε εδώ και αρκετό καιρό ελκυστικές επενδυτικές τοποθετήσεις σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελληνική Επικράτεια και μέσα στο επόμενο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα θα αρχίσουμε σταδιακά να τοποθετούμαστε είτε μέσω εξαγορών είτε μέσω νέων τουριστικών αναπτύξεων».

Η Διοίκηση του Ομίλου  ακολουθώντας το  επενδυτικό πλάνο ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου που είχε εκπονήσει ξεκίνησε άμεσα με την εξαγορά την πρώτη φάση της ανακαίνισης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης που ολοκληρώθηκε πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στους κοινόχρηστους χώρους, στο κεντρικό κτήριο και στην παραλία, ενώ η δεύτερη φάση που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2022 θα αφορά στην πλήρη ανακαίνιση των δωματίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ