Άλλες τρεις χασισοφυτείες στο Μυλοπόταμο!

Εντοπίστηκαν σήμερα από την Αστυνομία, με τη συνδρομή ελικοπτέρου,  τρείς ακόμη χασισοφυτείες στο Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των χασισοκαλλιεργητών.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 314 χασισόδενδρα.

Αναλυτικότερα:

Ολοκληρώθηκε σήμερα μια καλά συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τρείς χασισοφυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια δέκα τέσσερα χασισόδενδρα.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε τρείς διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές, του παραπάνω Δήμου τρείς φυτείες, όπου καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τριακόσια δέκα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ