Αλλαγές στα δρομολόγια των Μινωϊκών λόγω απεργίας

Αλλαγές στα ακτοπλοϊκά τους δρομολόγια ανακοίνωσαν και οι Μινωϊκές Γραμμές, λόγω της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας των Ναυτεργατικών Σωματείων αύριο, (με ώρα έναρξης: 00:01 και ώρα λήξης: 24:00).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά ή και στα κατά τόπους Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

(Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αναχώρηση από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου αντίστοιχα.


(Η/S/Fs KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE)
ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ

Αναχώρηση από τα λιμάνια των Χανίων και του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και των Χανίων αντίστοιχα.

ΓΡΑΜΜΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ (ΑΓΚΩΝΑΣ)

Α. ΓΡΑΜΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ (Μ/V Corfù)
από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την Πέμπτη 06.05.2021 στις 23:59 (με τη λήξη της απεργίας) με προορισμό τo λιμάνι της Αγκώνας.
. ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ – ΑΓΚΩΝΑ (Europa Palace / Zeus Palace)
– Έκτακτη αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας, την Τετάρτη 05.05.2021 στις 17:00, με προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας.
– Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας, την Πέμπτη 06.05.2021 στις 23:59 (με τη λήξη της απεργίας), με προορισμό τo λιμάνι της Αγκώνας.
Γ. ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (Μ/V Florencia)
Το δρομολόγιο του πλοίου, από το λιμάνι της Αγκώνας (19:30) με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την Πέμπτη 06.05.21, δεν επηρεάζεται και θα εκτελεσθεί κανονικά.
Δ.ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ – ΠΑΤΡΑ (Europa Palace)
από το λιμάνι της Αγκώνας, την Πέμπτη 06.05.2021 στις 16:30 (αντί 14:00), με προορισμό τo λιμάνι της Πάτρας.
Παρακαλούνται οι επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στο λιμάνι απόπλου, τρεις ώρες προ της νέας προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης των πλοίων για check-in.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ