Αγκάλιασαν τον Μιχ. Καραμαλάκη στον Μασταμπά

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι και επιχειρηματίες επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου («Ακαδημίας»), στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος περιόδευσε στην περιοχή το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να του σφίξουν το χέρι ευχόμενοι «καλή επιτυχία» στις εκλογές και εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στο πρόσωπό του για ένα καλύτερο «αύριο» στο δήμο Ηρακλείου. 

Επιπροσθέτως, όσοι καταστηματάρχες και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα προβλήματα ανάμεσά τους το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η έλλειψη πρασίνου αλλά και χώρων στάθμευσης με τον κ. Καραμαλάκη να απαντά ότι γνωρίζει και έχει καταγράψει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και από την πρώτη κιόλας μέρα, αν οι πολίτες τον εμπιστευτούν, θα μεριμνήσει για να προχωρήσουν οι απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις. 

Με το πέρας της περιοδείας στην περιοχή, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Με τους Υποψηφίους του συνδυασμού μας «Ηράκλειο, η Πόλη μας», σε συνέχεια των καθημερινών επαφών που πραγματοποιούμε με τους δημότες, βρεθήκαμε για ακόμα μία φορά στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου («Ακαδημίας»), καθώς μέλημά μας είναι να «χαρτογραφήσουμε» κάθε γειτονιά του δήμου Ηρακλείου και να μιλήσουμε με πλήθος πολιτών. Το πιο σημαντικό που κρατάμε από τη σημερινή μας επίσκεψη, είναι η απογοήτευση και ο θυμός που αισθάνονται κάτοικοι και επιχειρηματίες βλέποντας τις γειτονιές τους να μαραζώνουν χρόνο με τον χρόνο. Εμείς, σήμερα, δώσαμε τα χέρια, και υποσχεθήκαμε ότι καμία γειτονιά και καμία περιοχή δε θα παραμεληθεί. Δεσμεύομαι πως αν οι δημότες μας εμπιστευτούν και μας δώσουν την ευκαιρία, στην περιοχή θα δρομολογηθούν αλλαγές προς το καλύτερο πολύ σύντομα. Άλλωστε, στο δικό μας πρόγραμμα, η καθιέρωση του τακτικού διαλόγου με τους πολίτες, η φροντίδα και η μέριμνα για την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα, βρίσκονται στην κορυφή».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content