Οδύνη για την απώλεια του Μανώλη Σταματογιαννάκη

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας πολύ γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας των Μοιρών, ο 55χρονος Μανώλης Σταματογιαννάκης, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ επισκεύαζε μια ζημιά στη στέγη της επιχείρησής του, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η πτώση του έγινε αντιληπτή, ο άτυχος 55χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας των Μοιρών, αλλά εκεί άφησε τη στερνή του πνοή.

Ο Μανώλης Σταματογιαννάκης ήταν πρωτότοκος γιός του αείμνηστου καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής Γεράσιμου Σταματογιαννάκη και καταγόταν από τα Ακούμια.

Όπως ήταν φυσικό, η απώλειά του σκόρπισε μεγάλη οδύνη σε όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν για τα πληθωρικά του χαρίσματα.

Η κηδεία του θα γίνει στα Ακούμια στις 12 το μεσημέρι αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, αφού έτσι το ήθελε η σκληρή μοίρα…

Ο Σύλλογος Ακουμιανών Βρυσανών ΣΙΔΕΡΩΤΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατό του, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Έφυγε” ξημερώματα Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2020 Παραμονές Χριστουγέννων εντελώς ξαφνικά, πολύ άδικα και πολύ νωρίς από κοντά μας σε ηλικία 55 ετών ο συγχωριανός από τα Ακούμια Μανώλης Σταματογιαννάκης ο πρωτότοκος γιος του δικού μας του Γεράσιμου, αδελφός του  Στέλιου Σταματογιαννάκη και σύζυγος της  Αλεξάνδρας Τζανουδάκη.

Ο Μανώλης του Γεράσιμου αγαπούσε τα Ακούμια και τα Ακούμια αγαπούσαν τον Μανώλη του Γεράσιμου.

Θα μας λείψει το γλυκό του χαμόγελο, η λεβεντιά του, το κέφι του, η καλοκαρδιά του και τόσα όλα που τον έκαναν ξεχωριστό.

Τα αγαπημένα του Ακουμιανά παρεάκια θα τον αναζητούν πλέον.

Δεν υπάρχουν λόγια για το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε το χωριό των Ακουμίων που σε μόλις 15 μέρες είδε δύο δικούς του ντελικανήδες να “φεύγουν” ετσά άδικα.

Η κηδεία θα λάβει χώρα στα Ακούμια ανήμερα της γιορτής του την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ. με την Νεκρώσιμη Ακολουθία να ψαλλεί στην Αγία Παρασκευή στο δίπλα στο πατρικό του Γεράσιμου που αγαπούσε τόσο ο Μανώλης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα πολύ θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του .

Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή του .

Εκ του Δ.Σ.

Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου σε ψήφισμα που εξέδωσε αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, πραγματοποίησαν έκτακτη τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, μετά το θλιβερό άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του Εμμανουήλ Γ. Σταματογιαννάκη. Υπήρξε σημαντικό μέλος για πολλά χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, με τις ιδέες και τις δράσεις του κερδίζοντας τον εκτίμηση των συμπολιτών του. Ιδιαίτερα δραστήριος και πρωτοπόρος στον χώρο του εμπορίου μαζί με την μητέρα του, διεύθυνε την οικογενειακή επιχείρηση ρούχων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αποφασίστηκε να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του, αντί στεφάνων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content