Ρουμάνος τουρίστας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ένας Ρουμάνος τουρίστας που ήρθε για διακοπές το βράδυ του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, βρέθηκε – στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων στο αεροδρόμιο – θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο covid που βρίσκεται στον Αδελιανό κάμπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν άντρα που είναι ασυμπτωματικός, ενώ στο ξενοδοχείο μεταφέρθηκε και η σύντροφος του, η οποία δεν είναι θετική, προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους εκεί, χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και τηρείται το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε ό,τι αφορά τα κρούσματα από τις πύλες εισόδου.

 

Άλλωστε, και το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, είχαν παραμείνει απομονωμένοι, όπως προβλέπεται, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου θα κατέλυαν κανονικά.

Πρόκειται για τα πρώτα δύο άτομα, που μεταφέρονται στο ξενοδοχείο για τον covid – 19 του Ρεθύμνου που έχει αναλάβει αυτή την αρμοδιότητα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τη διαχείριση των κρουσμάτων που προκύπτουν από τις πύλες εισόδου έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

 

goodnet.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content