ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου, της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2018, λήγει την Παρασκευή  15-06-2018.

@————-

Από την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης και επέκτασης του μηχανογραφικού δικτύου, το Τμήμα  Αδειών Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας δεν θα δέχεται το κοινό την Τρίτη 29-05-2018.

@————-

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από δρόμο του Ηρακλείου τον περασμένο Ιανουάριο, εντοπίστηκε χθες από επαγγελματία δύτη στο… βυθό του λιμανιού του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην εσωτερική πλευρά του βορείου λιμενοβραχίονα. Το όχημα ανελκύστηκε από την θάλασσα χωρίς να διαπιστωθεί ρύπανση ενώ πρόκειται να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Σχετική προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

@————-

NΕΑΡΟ άτομο, ηλικίας περίπου 25 ετών, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στα Χανιά. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για χρήστη ναρκωτικών.

@————-

Θετικός στην παραχώρηση των παλαιών φυλακών των Χανίων με σκοπό τη στέγαση του αρχείου των δικαστηρίων εμφανίστηκε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής από τα Χανιά, ενώ ανέφερε ότι πρόκειται να παραχωρηθεί και ένα τμήμα της φυλακής Αγυιάς για τη δημιουργία μουσείου.

@————-

Το έργο LIFE Natura Themis σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αποστόλων Αμαρίου και την πολύτιμη βοήθεια του εθελοντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο Ρέθυμνο κ. Γιώργου Κτιστάκη, γιόρτασε την πανευρωπαϊκή ημέρα  του Δικτύου NATURA 2000 (21 Μαΐου) στους Αποστόλους, την Παρασκευή 18 Μαΐου.

Το όρνιο μετά από μήνες περίθαλψης, επιστρέφει εκεί που ανήκει (φωτ. Πόπη Μπαξεβάνη©Αρχείο ΜΦΙΚ)

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content