ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

@@@-Την ιστορική επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης τιμά το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Αγίου Ιωάννη Κνωσσού με εκδήλωση που οργανώνει την Παρασκευή 18  Μαΐου 2018στις 10.00 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ομάδα χορωδίας του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ και του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου.Στη γιορτή θα παρευρεθούν μέλη του Πτωχοκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί υλικό από το χρονικό της Μάχης της Κρήτης της συλλογής του κ. Καλουρή.

@@@-Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του  ότι θα διενεργηθεί διανομή  ειδών  παντοπωλείου ( ζυμαρικά, ρύζι, φακές, γάλα, πελτές, παξιμάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γραβιέρα και ελαιόλαδο. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018  και ώρα 8:30 π.μ.- 12:30 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου .

​@@@-Στα πλαίσια της πολιτικής – πολιτιστικής δραστηριότητας της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των αντίστοιχων εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, σε πόλεις, χωριά, γειτονιές, εργασιακούς χώρους και κλάδους που έχει ξεκινήσει ήδη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/5 εκδήλωση-αφιέρωμα στην κομμουνίστρια παιδαγωγό και πεζογράφο Έλλη Αλεξίου, τη «δασκάλα του λαού», στον Θεατρικό σταθμό Ηρακλείου, στις 7μμ.

@@@-

Από το Τμήμα Μελετών και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε ο μερικός καθαρισμός δένδρων «Κουτσουπιάς» (παραφυάδων και κόμης) με σκοπό την ελεύθερη πρόσβαση των πεζών, οχημάτων κ.λ.π. Επίσης ο παραπάνω περιορισμός κόμης και παραφυάδων θα βοηθήσει στoυς   αποτελεσματικούς  ψεκασμούς των δένδρων για την  αντιμετώπιση του εντόμου Cacopsylla pulchella που τα προσβάλλει.

@@@-Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εξωστρέφειας των σχολών του ΟΑΕΔ το Επταμελές Συμβούλιο των Μαθητών των ΕΠΑ.Σ. με τη συνδρομή της εκπαιδευτικής κοινότητας, διοργανώνουν χοροημερίδα την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το μεσημέρι στις  13:00 στο αμφιθέατρο των σχολών στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη αρ. 64. Το γεύμα θα συνοδεύσουν μουσικά, μαθητές του σχολείου, καθώς και την εκλεκτή κουζίνα θα επιμεληθούν οι μαθητές-μαθήτριες του τμήματος της μαγειρικής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content