Παραδόθηκαν τα οχήματα στην ΕΛ.ΑΣ. της δωρεάς Λεμπιδάκη

Παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, της ηγεσίας της τοπικής ΕΛΑΣ, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έγινε σήμερα η μεγάλη δωρεά του επιχειρηματία προς την ΕΛΑΣ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης ομηρείας και απαγωγής του που διήρκεσε περίπου 6 μήνες.

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα αξίας 646.319 ευρώ, τα οποία και θα κατανεμηθούν στις δυνάμεις της ΕΛΑΣ στην Κρήτη. Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser..

“Εκ μέρους όλης της οικογένειας μου θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ΕΛΑΣ για τη βοήθεια που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περυσινής μας περιπέτειας και βέβαια για την ασφαλή της κατάληξη… Όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους. Που τους πρόσφεραν ψυχική συμπαράσταση, ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν”, είπε συγκινημένος ο Μιχαλης Λεμπιδάκης εκφράζοντας για πολλοστή φορά τις ευχαριστίες του προς την ΕΛΑΣ.

Συγκινημένος ο Μιχάλης Λεμπιδακης ευχαρίστησε τους αστυνομικους για την ανθρώπινη στάση που τήρησαν τους μήνες της απαγωγής του απέναντι στην οικογένεια του και για την ευτυχη κατάληξη της περιπέτειας του!

Posted by Goodnet.gr on Thursday, October 25, 2018

πηγή:goodnet.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content