Πώς σχολιάζεται η παραίτηση Ρασούλη από τη ΔΕΥΑΗ

Πλήγμα για τη ΔΕΥΑΗ αλλά και το Δήμο Ηρακλείου θεωρείται η αιφνιδιαστική(;) παραίτηση που υπέβαλε χθες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννης Ρασούλης, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η παραίτηση έγινε δεκτή από το Δήμαρχο κ. Β. Λαμπρινό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως και σχολιάζεται είναι ο χρόνος που επέλεξε ο κ. Ρασούλης να παραιτηθεί, αφού ήδη βρισκόμαστε στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

“Τόσο καιρό ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, δεν μπορούσε ο κ. Ρασούλης να παραμείνει ακόμα για ένα εξάμηνο;”, σχολίαζε χθες συμπολιτευόμενος δημοτικός παράγοντας.

Η παραίτηση Ρασούλη υποβλήθηκε λίγο μετά τη συνάντηση που είχε γίνει στην Αθήνα με τον υπουργό οικονομίας Γιαν. Δραγασάκη, για τη ρύθμιση των χρεών της δημοτικής επιχείρησης.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Ρασούλη

Ηράκλειο, 7 Νοεμβρίου 2018

Κύριε Δήμαρχε

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μου εμπιστευτήκατε σημαντικές θέσεις ευθύνης, τιμώντας με ιδιαίτερα με την προτίμησή σας αυτή.

Όπως σας έχω εγκαίρως ενημερώσει, στο προσεχές διάστημα  οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με αναγκάσουν να βρίσκομαι εκτός Ηρακλείου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Θα αδυνατώ επομένως να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η., καθήκοντα που όπως γνωρίζετε απαιτούν αυτοπρόσωπη και πολύωρη καθημερινή παρουσία.

Για τον λόγο αυτό σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω με όλες τις δυνάμεις μου να στηρίζω την  «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και εσάς προσωπικά,  εργαζόμενος ως μέλος της δημοτικής μας ομάδας  και του Δημοτικού Συμβουλίου και ότι θα συμβάλλω όσο μπορώ στην νέα δημοτική θητεία που πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας.

Ευχαριστώ θερμά τόσο εσάς όσο και όλους τους συνεργάτες μου που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με βοήθησαν να ανταποκριθώ –πιστεύω με επιτυχία- στα απαιτητικά καθήκοντά μου έως σήμερα και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες για την αναπλήρωσή μου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Ρασούλης

Δημοτικός Σύμβουλος”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content