Εκδρομή των ΑμΕΑ σε Ελεύθερνα και Αρκάδι

Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία “Μεγαλόνησος” μας έστειλε για δημοσίευση τα ακόλουθα:

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του σωματείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18/11/2018,  με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή με προορισμό το μουσείο της Ελεύθερνας και την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, προπονητές, συνοδούς και μέλη του σωματείου τόσο από το Ηράκλειο όσο και από την Μεσαρά.

Στη εκδρομή είχαμε τη χαρά να μας συνοδεύσει η συγγραφέας και ξεναγός κ. Αθηνά Σφακάκη η οποία μας ξενάγησε τόσο στο μουσείο της Ελεύθερνας μιλώντας μας για τα μοναδικά αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής όσο και στην Ιερά Μονή Αρκαδίου όπου μας βοήθησε να κατανοήσουμε την ιστορικότητα του χώρου .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία τουριστικών λεωφορείων ΄΄UNION΄΄ του κ. Σ. Χιωτάκη, για την  δωρεάν παραχώρηση 4 λεωφορείων, 2 εκ των οποίων ειδικά διαμορφωμένα για την μετακίνηση  χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων. 

Επίσης ,ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα και ξεναγό κ. Αθηνά Σφακάκη για την αφιλοκερδή προσφορά της, για ακόμα μια φορά,  να μας συνοδεύει και να μας ξεναγήσει  στο υπέροχο μουσείο της Ελεύθερνας καθώς και στην Ιστορική Μονή Αρκαδίου. 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content