Δυο νεαροί έκλεψαν τα χαρίσματα του γάμου

Δυο νεαρά άτομα, ηλικίας 20 και 18 ετών, συνέλαβε η Αστυνομία ως δράστες της κλοπής των “χαρισμάτων” από το σπίτι νιόπαντρου ζευγαριού στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων,  λίγες ώρες αφότου είχαν φύγει από το σπίτι του ζευγαριού, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω τους, ένα μέρος από τα κλοπιμαία.

Εντύπωση προκαλεί το νεαρό της ηλικίας των συλληφθέντων που προχώρησαν σε μια τέτοια, παρακινδυνευμένη πράξη κλοπής, ενώ μάλιστα την ίδια ημέρα είχαν διαρρήξει δύο ακόμη σπίτια, αφαιρώντας πολύτιμα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται οτι την Κυριακή άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι νιόπαντρου ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο γαμήλιο γλέντι τους,  και αφαίρεσαν δώρα, κοσμήματα και τα χαρίσματα του γάμου. Όταν το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και ειδοποίησε τις αρχές που έδρασαν άμεσα εντοπίζοντας τους δράστες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπές 

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα 

Συνελήφθησαν, χθες (08.10.2018) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 20 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (07.10.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τρεις οικίες χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο 18χρονος με τον 20χρονο διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες (08.10.2018) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content