Για το ασφαλιστικό μίλησε ο υφ/ργός Τ. Πετρόπουλος

 

Στην κυβερνητική πολιτική για το ασφαλιστικό μίλησε σήμερα από το Ηράκλειο ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος βρέθηκε στην πόλη στο πλαίσιο ημερίδας για το ασφαλιστικό, που έγινε στο Επιμελητήριο, ενώ παράλληλα έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση ενημέρωσης των υπαλλήλων του ασφαλιστικού φορέα για το νέο οργανόγραμμα και το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ που διοργάνωσε η διοίκηση του παραρτήματος Ηρακλείου.

Ο υφυπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στις προσπάθειες  για να μην υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πορεία του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας τα τελευταία χρόνια, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την απονομή των συντάξεων σε δικαιούχους. 

Αναφερόμενος παράλληλα στον φορέα ασφάλισης των αγροτών υποστήριξε:

«Ειδικά για τους αγρότες υπήρξε μια παραπάνω δυσχέρεια της λειτουργίας διότι δημιουργήθηκε ο ΟΠΕΚΑ που είχε κυρίως υπαλλήλους του πρώην ΟΓΑ αλλά τα συστήματα που έχουμε οργανώσει γρήγορα θα δώσουν καλά αποτελέσματα και επιτάχυνση των εκκρεμοτήτων”.

AKOYΣΤΕ τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Πετρόπουλος απόψε στο Ηράκλειο

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content