Για την υπόθεση του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων⁩

Με αφορμή την σημερινή εκδίκαση  στο Εφετείο Χανίων της υπόθεσης του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων, για την οποία στον τότε Δήμαρχο Σφακίων και νυν αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είχε πρωτόδικα επιβληθεί ποινή 10 μηνών με αναστολή, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου και γνωστό στέλεχος της ΝΔ Νικος Αντωνακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι γνωστό σε όλους  ότι με τον Παύλο Πολάκη μας χωρίζει πολιτική άβυσσος , όμως δεν γίνεται οι πολιτικές διάφορες μας να σταθούν απέναντι στο αυτονόητο.

Καθαρές κουβέντες: η παρέμβαση αυτή ωφέλησε την περιοχή που είχε μεγάλη επισκεψιμότητα την οποία αύξησε  και δημιούργησε προϋποθέσεις για την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών που καταπλέουν εκει. Και επειδή το αυτονόητο εκτός από πολιτικά δεν πρέπει να έχει και γεωγραφικά όρια, καλώ τους αρμόδιους φορείς στο Νομό Ηρακλείου, αφού εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες εγκρίσεις,  άμεσα να προβούν σε ανάλογη  παρέμβαση,  τόσο στο κόλπο του Αγίου Γεωργίου στη νήσο Ντια όσο και  στην αξιοποίηση  της εγκαταλελειμμένης Μαρίνας στα Μάλια.

Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Σέβομαι το νόμο, ας σεβαστούμε επιτέλους και το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα”.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content