Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΔΕΥΑΗ, με τους εργαζομένους της

Υπεγράφη χθες Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, η  Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ με τη διοίκηση, από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Γεώργιο Βουρεξάκη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Μανώλη Σκεπασιανό.

Η νέα διετής σύμβαση, με ισχύ από 01/01/2023 έως 31/12/2024, είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης ολοκλήρωσης των συζητήσεων και του κλίματος συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης της Επιχείρησης και του Σωματείου Εργαζομένων .

Ανταποκρινόμενη με υπευθυνότητα στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ρυθμίζει τις εργασιακές σχέσεις στο εσωτερικό της Επιχείρησης, τη διοικητική πολιτική, καθώς και αιτήματα κοινωνικού χαρακτήρα, με έμφαση στη στήριξη της οικογένειας και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Η Επιχειρησιακή Σύμβαση, που έρχεται σε συνέχεια της εν ισχύ Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης για τους εργαζόμενους σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης , θωρακίζει την απασχόληση , διασφαλίζει και διατηρεί τα δικαιώματα όλων των προηγούμενων ΣΣΕ.

-Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ , Μανώλης Σκεπασιανός δήλωσε: 

«Έχοντας ως πρώτο μέλημα την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συναδέλφους μας, καταφέραμε μέσα σε ένα πλαίσιο σύμπνοιας και συνεργασίας με τη Διοίκηση της Επιχείρησης ,να πετύχουμε την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας σχετικά με την έκβαση της συζήτησης με την Διοίκηση τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Βουρεξάκη και όλα τα μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης, καθώς και με την στήριξη του νέου Γενικού Διευθυντή μας κ Μανώλη Κοσμαδάκη, που επιδιώκουν να διασφαλίσουν ένα υποστηρικτικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζομένους, που δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της ΔΕΥΑΗ, με όφελος την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών στους Δημότες της πόλης μας.».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content