Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου

Στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ροδόπολη θα γίνει η κηδεία της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου, που πέθανε έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Αριάδνη που είχε συγκλονίσει με το  βίντεο που είχε ανεβάσει και μίλαγε για τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και το μήνυμα που είχε ζητήσει να δημοσιευτεί μετά τον θάνατό της.

Το συγκλονιστικό της μήνυμα:

«Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα: “Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!”».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content