ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΔΗΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΧΕΤΑΚΗ

Έφυγε χθες (3.7.22) από τη ζωή, σε ηλικία 80 ετών ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου  Αντώνης Σχετάκης, μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ( ΕΝΔΗΚ ).   Ο αγαπητός σε όλους συνάδελφος επρόκειτο να τιμηθεί μαζί με άλλους συναδέλφους την ερχόμενη Κυριακή σε ειδική τελετή που οργανώνει η ΕΝΔΗΚ στην Γεωργιούπολη Χανίων για τα μέλη της και σε πρόσφατες επικοινωνίες του με μέλη του ΔΣ/ΕΝΔΗΚ εξέφραζε την ανησυχία για την υγεία του και την αδυναμία του να παραστεί λόγω προβλημάτων υγείας , ωστόσο δεν παρέλειψε να παραγγείλει χαιρετίσματα και ευχές στους συναδέλφους του που ήθελε τόσο πολύ να συναντήσει . Εκπαιδευτικός ( καθηγητής μαθηματικών) στην επαγγελματική του πορεία, υπηρέτησε την εκπαίδευση με ζήλο και υπευθυνότητα και παράλληλα πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στον τόπο του ως δήμαρχος Κισσάμου επί τέσσερις τετραετίες . Υπήρξε οραματιστής, ρεαλιστής και πρωτοπόρος για την εποχή του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ΔΣ/ ΕΝΔΗΚ , με την αναγγελία της αποδημίας του εξέφρασε τη λύπη του για την αποδημία του αγαπητού συναδέλφου και σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε με ψήφισμα του ,την έκφραση συλλυπητηρίων ευχών στους οικείους του μεταστάντος,  την παρουσία αντιπροσωπείας του ΔΣ/ΕΝΔΗΚ στην κηδεία του μεταστάντος και την  δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης στα τοπικά ΜΜΕ .

Ας είναι αιώνια η μνήμη του.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Ο γεν. Γραμματέας Ζαχαρίας Δοξαστάκης Γιώργος Μηλιαράς