Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2022

Το Ηράκλειο χρόνο με το χρόνο ενισχύει τη θέση του ως γαστρονομικός προορισμός υλοποιώντας δράσεις που αναδεικνύουν την κρητική παράδοση, τα τοπικά προϊόντα, την αυθεντική Κρήτη, με σημαντικότερη όλων την ετήσια διεξαγωγή των εκδηλώσεων «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας /Heraklion Gastronomy Days».

Οι φετινές «Μέρες Γαστρονομίας θα πραγματοποιηθούν για 4η χρονιά στο Ενετικό Λιμάνι (Προβλήτα Μικρού Κούλε) από την Παρασκευή 23 έως και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, με διοργανωτή τον Δήμο Ηρακλείου και συνδιοργανωτές τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Ηράκλειο Μ.Α.Ε.», τη ΔΕΠΑΝΑΛ και τη ΔΗΚΕΗ, με την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και του συνόλου των φορέων που δραστηριοποιούνται γύρω από τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία στο Ηράκλειο. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Οι παραγωγοί – βιοτέχνες κρητικών προϊόντων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2022 /Heraklion Gastronomy Days 2022» θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού στο τηλ. 2813409777, 2813409778 & 2813409779 ή να στείλουν e-mail στο tourism@heraklion.gr προκειμένου να τους αποσταλεί η αίτηση συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.                                                                                                                      

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content