Πιστοποίηση από TÜV AUSTRIA HELLAS για τη ΔΕΠΑΝΑΛ

Με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης EN ISO 9001:2015 για τη μελέτη και κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων (Design and construction of public and private technical projects) της TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστοποιήθηκε η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε..

Πρόκειται για μια πιστοποίηση που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο που εφαρμόζεται από τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. στις μελέτες και στις κατασκευές τεχνικών έργων που αναλαμβάνει για τον Δήμο Ηρακλείου και όχι μόνο, έναν τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Δημοτική Εταιρεία με μεγάλη επιτυχία.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη σε δήλωσή της τόνισε: «Στη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. φροντίζουμε έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μεταξύ άλλων, και στους τομείς της μελέτης και της κατασκευή τεχνικών έργων που πραγματοποιούμε στον Δήμο Ηρακλείου ή αλλού. Πρόκειται για τομείς που ενισχύουν την αναπτυξιακή προοπτική της Δημοτικής Εταιρείας, εξυπηρετούν τους στόχους του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Ηρακλείου και ωφελούν τα μέγιστα τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη και όλους τους συνεργάτες της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. για αυτή την επιτυχία, για αυτή την πιστοποίηση από μια κορυφαία εταιρεία του κλάδου, της TÜV AUSTRIA HELLAS, η οποία μας ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει μια νέα, άκρως δυναμική προοπτική στη Δημοτική μας Εταιρεία».

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ