Οι διακοπές ρεύματος της εβδομάδας στο νομό Ηρακλείου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος φέρνουν σε ολόκληρη την Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, εργασίες στο δίκτυο από το ΔΕΔΔΗΕ.

Οι διακοπές ρεύματος για όλη την εβδομάδα  που ξεκινά αύριο όπως ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:

 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος ΗρακλείουΣτην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος ΗρακλείουΣτην Αλικαρνασσό στις οδούς Ηροδότου από την οδό Αρκονήσου έως την οδό Βρυαζίου, Αρτεμισίας από τη λεωφ.Ικάρου έως την οδό Βρυαζίου, Βρυαζίου και Τρύφωνος από την οδό Ελευθεριάδη έως την οδό Καρίας, Μαυσώλου από την οδό Βρυαζίου έως την οδό Τρύφωνος.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος ΗρακλείουΣτην Αλικαρνασσό, στην οδό Αρκονήσου από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Μαυσώλου και στις οδούς Μαυσώλου, Αρτεμησίας και Ηροδότου από την οδό Αρκονήσου μέχρι την οδό Μούγλων.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μινώα ΠεδιάδοςΣτα χωριά Καστέλι, Άνω και Κάτω Καρουζανό, Πηγή, Διαβαϊδέ, Αρχάγγελος, Γαλενιανό, Καρδουλιανός, Λιλιανό, Αγ.Παρασκευή, Αρμάχα, Μαθιά, Γεράκι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως 7.30 το πρωί: Δήμος ΗρακλείουΣτις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών .Στη λεωφ.Ικάρου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο, μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ.Δημητρίου στον Κατσαμπά, του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ.σχολείου Κατσαμπά και της επιχείρησης Μύθος Λάντ.Στον Πόρο στην περιοχή του πρώην σινέ Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ.Γεωργίου και του ορφανοτροφείου.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μινώα ΠεδιάδοςΣτα χωριά Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος ΜαλεβιζίουΣτην Αμμουδάρα, στην περιοχή νότια του ξενοδοχείου Candia maris, στις οδούς Διονύσου, Απολλωνίας και Ευρώπης.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος ΗρακλείουΣτις Γούρνες Τεμένους στην πλατεία του οικισμού, στην περιοχή της οικίας Καρκανάκη Ευάγγελου.

Από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι: Δήμος ΗρακλείουΣτα Δειλινά, στην οδό Τσόντου Βάρδα από την οδό Αλεξανδρούπολης μέχρι την οδό Λευκωσίας.Λευκωσίας από την οδό Ολυμπιονικών μέχρι την οδό Τσόντου Βάρδα και στην οδό Κατεχάκη Ρούβα από το Νο 32 μέχρι την οδό Αλεξανδρούπολης.Επίσης στο καφέ ΄Παρεάκι΄στην οδό Αλεξανδρούπολης.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Ανάληψη και στο Λιμάνι στις περιοχές της Παγρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού, Της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλλιακή λεωφόρο.Στην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου Ηρακλείου και στη Λ.Ικάρου από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας.

Από τις 7.30 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Μονή, Καμάρι, Κεραμούτσι,Πενταμόδι,Κορφές,Άνω & Κάτω Λουτράκι, Κιθαρίδα, Σάρχος, Κρουσώνας , Αγ.Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες, στις περιοχές των αντλιοστασίων Χορευτάκη, Χατζηδάκη, Σκουλά, Γιανναδάκη ,του εργοστασίου τυποποίησης κρεάτων Βαρδαλαχάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντιλοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος ΜαλεβιζίουΣτο χωριό Καβροχώρι, στην έξοδο προς Κεραμούτσι, και στον δρόμο Καβροχώρι – Κεραμούτσι, στην περιοχή των οικιών Γιανναδάκη, Παλίκαρη, της ταβέρνας Κούμος, στην περιοχή Ξύπετρα, στην περιοχή της οικίας Παλαμιανάκη καθώς και πιο πάνω στην περιοχή της δεξαμενής Σκουλά (μετόχι Παπαγιάννη Σκουλά).

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος ΒιάννουΣτα χωριά Φαφλάγγο, Ψαρή φοράδα, Τέρτσα και Σινδωνία. Στις περιοχές των αντλιοστασίων Παπαδημητροπούλου, Βεληβασάκη, Κούρκουλου, Αγαπουλάκη, Γιανναδάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμοι Ηρακλείου και ΜαλεβιζίουΣτα χωριά Μονή, Καμάρι, Κεραμούτσι,Πενταμόδι,Κορφές,Άνω & Κάτω Λουτράκι,Κιθαρίδα,Σάρχος,Κρουσώνας ,Αγ.Μύρων,Πυργού,Άνω και Κάτω Ασίτες,στις περιοχές των αντλιοστασίων Χορευτάκη, Χατζηδάκη, Σκουλά, Γιανναδάκη ,του εργοστασίου τυποποίησης κρεάτων Βαρδαλαχάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντιλοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο κόμβο της Γιόφυρο στην περιοχή της πρώην τράπεζας Κύπρου και στην οδό Σπύρου Μουστακλή στις περιοχές της πανσιόν Μαρκάκη, του Κολυμβητηρίου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη, του Παγκρητίου σταδίου.Επίσης στις περιοχές Λίντο, πρώην βυρσοδεψίων, επιχειρήσεων Τσουδή, EXPRESS SERVICE, ΕΒΓΗ, Talos Plaza, Γηπέδου ΟΦΗ, Αγ.Βαρβάρας, Μονάδας Φροντίδας Ηλικειωμένων στα Καμίνια, Τάλου και Χανιώπορτας.Στην λεωφ.Μίνωος από την λεωφ.62 Μαρτύρων έως την παραλλιακή οδό και στην οδό Μαχής Κρήτης μετά παρόδων και στην περιοχή που περικλύεται από τη λεωφ.Μίνωος, λεωφ.62 Μαρτύρων, Κυταίου, Μάχης Κρήτης και λεωφ.Σοφ.Βενιζέλου.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Βιάννου: Στα χωριά Άρβη, Ξερόκαμπος, Θέση Πατέλες και Λατόμια .Στις περιοχές των αντλιοστασίων Πνευματικάκη, Ζωάκη και των θερμοκηπίων Κρασσά, Αγγελάκη και Καλαθάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος ΦαιστούΣτις Μοίρες στην οδό 28ης Οτωβρίου από την καφετέρια Βεϊσάκη μέχρι το Γαλλιανό φούρνο.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχές του φούρνου Χριστοφή, των Δικαστηρίων και της θέσης Καλό νερό.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος ΓόρτυναςΓενικά στο χωριό Πλάτανος.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος ΗρακλείουΣτη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη, Βαμβουκάκη και Γρηγόρη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Σκλαβενίτη και του ξενοδοχείου Κοράλι.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος ΒιάννουΣτα χωριά Τσούτσουρας, Μαριδάκι, Δέρματος, Καστρί, Κερατόκαμπος, Χόνδρος, Περιβόλα. Στον οικισμό Καψάλοι, στην Ι.Μ.Αγ.Νικήτα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος ΗρακλείουΣτην Αγ.Τριάδα, στις οδούς Μαυρογέννους, Περατζάκη, Γαβαλάδων, Κουρτίκα, Δίκτης και Σαμουήλ Χάους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content