Οι διακοπές ρεύματος κατά το Σαββατοκύριακο

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε ότι κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι ακόλουθες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/11/2021
08:00-15:00 Στο χωριό Πλακιώτισσα του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων, και στην περιοχή του ελαιουργείου Κεφαλογιάννη, της γεώτρησης Σταυρακάκη και των φωτοβολταϊκών πάρκων Μαρκουϊζου και Sun shine.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/11/2021
08:00-15:00 Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ, Ι, Ο, Π, Ρ και Κ από Ι έως και εργ. Μάρμη, Θ από την οδό Κ έως την οδό Δ περιλαμβανομένων των εργοστασίων Καστρινογιάννη, Καστέλ, Μαυρομάτη, Βαθυπέτρου, Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Μαυρομάτη, Μιχαήλου, Γωννιανάκη, First guality cheese, Mega plast, Μινωικά πλαστικά, Αγρέξ, Κρητική Γαστρονομία, Μηλάκη, Αλεξίου, Beton Μεσσαράς, Μάρμη, βιοτ. Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική, Κρήτης, Αρετή ΑΒΕΕ, Φασομυτάκη, Κανδεμήλη, Αβραμίδη, Νίκης Α.Ε, Μαράκη κ Κρητών Άρτος.

08:00-15:00 Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ρ, από το εργοστάσιο Βασιλάκη μέχρι την οδό Λ και στην οδό Γ από την οδό Ι μέχρι την οδό Ρ συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Μιχαλάκη, Τέρη, Κυριακάκη, ΑΚΕΚ, Συν/σμού Φαιστός, Βιοενεργειακή Κρήτης και στις
εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού.

08:00-15:00 Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Θ από την οδό Γ μέχρι την οδό Β συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κρεμέλ Α.Ε. και Αναστασάκη.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content