Ο Λ. Αυγενάκης στην Γενική Συνέλευση της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας

Λ. Αυγενάκης: «Να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο το έργο της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας, να συνεργαστούμε για αθλητικές εγκαταστάσεις μηδενικού ενεργειακού κόστους, αρχής γενομένης από το Karteros Beach Sports Center» 

 

Στην τακτική Γενική Συνέλευση της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας, που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Ιεράς Μητροπόλεως στο Αρκαλοχώρι, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες της που αφορούν και σε αθλητικές εγκαταστάσεις μηδενικού ενεργειακού κόστους.

Η Μινώα είναι μία κοινότητα που πρωτοπορεί στο κρίσιμο ζήτημα της ενεργειακής μετάβασης της χώρας μας σε μια οικονομία χωρίς ορυκτά καύσιμα, απαριθμεί πλέον πάνω από 550 μέλη και κατασκευάζει το 3ο  φωτοβολταϊκό της έργο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε, χαρακτηριστικά:

«Ως πολιτεία, αλλά και προσωπικά, υποστηρίζουμε απόλυτα τέτοιες καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες που γίνονται πράξη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, Χαράλαμπο Γιαννόπουλο, καθώς και σε όλα τα μέλη της κοινότητας.

Είμαι στη διάθεση σας για να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο το έργο της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας. Να συνεργαστούμε και να έχουμε αποτέλεσμα και στον αθλητισμό, με την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων μηδενικού ενεργειακού κόστους.

Το Karteros Beach Sports Center, μπορεί να αποτελέσει μια τέτοια αθλητική εγκατάσταση και θα χαρώ ιδιαιτέρως να το πετύχουμε από κοινού αυτό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content