Ο εορτασμός του ΟΧΙ στο Δήμο Γόρτυνας

Με την δέουσα λαμπρότητα και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Δήμο Γόρτυνας.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, παρέστησαν στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλιος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Μανώλης Δρετάκης, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, με κάθε επισημότητα, αλλά με περιορισμένο – λόγω του Covid-19 – αριθμό ατόμων, σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ