Ο εμπορικός κόσμος της Κρήτης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ), δεν είμαστε ενάντια στην καταστολή της φοροδιαφυγής αλλά θεωρούμε ότι αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις. Ο οριζόντιος τρόπος φορολογικής εφαρμογής είναι άδικος και δημιουργεί μεγάλες αδικίες στους επιχειρηματίες.

Το λιανικό εμπόριο της Ελλάδος θεωρεί ότι το φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο πλαίσιο δίκαιο και αποτελεσματικό, στην κατεύθυνση εφαρμογής εσόδων και εξόδων. 

Προτείνομε στους Εμπορικούς Συλλόγους να αντιδράσουν σε αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο και να ζητήσουν την απόσυρση του.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης,  προτρέπει  όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις όποιες δράσεις τοπικού χαρακτήρα αποφασίσει ο κάθε Εμπορικός Σύλλογος δηλώνοντας την αντίδραση τους.

Ολοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων, το λουκέτο είναι προ των πυλών με ότι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία αλλά και στην αύξηση της ανεργίας.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content